Дом > о нама

YЕWЛОНГ ПРОСТОР

Врхунског квалитета купатило кабинета добављача

Радује ли те и даље да узимање корак ка роман и јединствени купатило кабинета дизајне са врхунског квалитета за своје клијенте? Ако је тако, бижемо Драго ми је да смо спремни да помогну.

YЕWЛОНГ бренд

YЕWЛОНГ је власник своје фирме: ХАНГЋОУ YЕWЛОНГ ИНДУСТРИЈА ЦО., ЛТД и УВОЗ ХАНГЋОУ YЕWЛОНГ андамп; Укупан ИЗВОЗ Цо., Лтд., регистровани капитал је 10 милиона ЈУАНА. То увек спроводи концепт развој предузећа са бренд--YЕWЛОНГ.

Наше историје

У протеклих 15 година, YЕWЛОНГ је био концентрисан на једином и специјалне производе за наше купце из преко 50 земаља, сада смо Драго ми је да има дубоке и стабилне сарадњи са нам редовне кооперантима из Еуро, Нортх Америцан и Блиском истоку тржишта и успјешно проширен афрички тржиште у последњих пет година. YЕWЛОНГ има част да се андqуот; Кина напредни Ентерприсе од Хангзоу 2009 андqуот; андqуот; Познати извоз бренд предузећа у Хангћоу андqуот; андqуот; Хангћоу највише увози и извози предузећа; остваривање сертификате о ЦЕ, РОЉ, ЕМЦ итд.

YЕWЛОНГ Оутлоок

Да понудим задовољан доставе и складиштења за са кооперантима, YЕWЛОНГ је побољшала своју прву фабрику у 2008 години са скали производње од 30000 ㎡, са све већим захтевима КУПАОНСКИ ОРМАРИЋИ од све више расте кооперантима, на други направљена је фабрика 2014 са скали производње од 27000 ㎡, сада има 2 зрели производних линија за купатило ормаре, 10 Рандамп; Д радника са преко 6 година и дизајнирању искуство за ОЕМ / ОДМ.

За више одличан дизајн, прикупити ширег опсега у твој салон луксуз, данас с нама, схватимо шта ви очекујете за.

2017 , ми смо на путу за Креирај више чуда, за тебе и за нас!Претплатите се на нашу емаил листу
Пријавите се са своје име и е-маил да добијете најновије проwаy исправке, искључиви приступ промоције, продаје догађаје, пре-налога продаје и још много!
Повезивање са YЕWЛОНГ
Постане нам вентилатор, пратите нас и пријавите се за најновија ажурирања и договоре
QR Code
  • Главна страница
  • о нама
  • Производи
  • Новости
  • Изложба
  • Контактирајте нас
  • Повратне информације
  • Хангћоу Yеwлонг индустрија Цо., Лтд